Veşti triste despre Daniel Onoriu. Anunţul a fost făcut de verişoara pilotului: „Rugăciune multă, atât pot să spun”

Veşti triste despre Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri este ţintuit într-un pat de spital, iar întreaga familie se roagă acum pentru el. Deşi zilele trecute, soţia lui spunea că se simte mai bine şi urma să fie mutat la o altă secţie, lucrurile s-au schimbat.

09 ian. 2022, 20:41
Veşti triste despre Daniel Onoriu. Anunţul a fost făcut de verişoara pilotului: „Rugăciune multă, atât pot să spun”
Veşti triste despre Daniel Onoriu

Veşti triste despre Daniel Onoriu. Pilotul a ajuns de urgenţă la spital după ce a făcut o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. Verişoara lui a dezvăluit că fostul sportiv se află încă la Terapie Intensivă, în comă.

Citeşte şi: Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Veşti triste despre Daniel Onoriu

Singura rugăminte este ca lumea să se roage pentru sănătatea lui. „Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rugăciune multă (asta se poate face – n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă„, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, sâmbătă, la Antena 3.

Anul trecut, fostul pilot de raliuri a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperea o să fie de durată.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat.

Încă nu a ieșit din stare critică, fiind intubat nu se pune problema ieșirii din stare critică, speră și fac tot ce e posibil omenește ca el să fie bine”, spunea soţia pilotului înainte de sărbători.


loading...
Partenerii noștri