Îşi caută tatăl, la 73 de ani. Regele Mihai, chemat la testul de paternitate

Presupusul fiu al Regelui Mihai, Dieter Stanzeleit (73 ani), nu renunţă la încercarea de a dovedi că îi curge prin vene sânge monarhic şi îl cheamă pe fostul suveran  să facă testul de paternitate. Potrivit România TV, el a solicitat judecătoriei Sectorului 1 să-l oblige pe rege la testul de paternitate.

04 sept. 2013, 14:25
Îşi caută tatăl, la 73 de ani. Regele Mihai, chemat la testul de paternitate

Dieter Stenzeleit (73 ani) vrea cu orice preţ să demonstreze că este fiul regelui Mihai. Potrivit România TV, el deschis în paralel un proces şi în Germania, pentru a se stabili că tatal lui din acte nu este şi cel biologic.

Am adus la cunoştinţa instanţei că în Germania s-a început o procedură care să stabilească dacă tatăl din acte este şi tatăl biologic al reclamantului, domnul Stenzeleit, pentru că evident atunci când se va stabili că nu este tatăl biologic se va trece şi la stabilirea paternităţii„, a declarat miercuri Artin Sarchizian, avocatul presupului fiu al Regelui Mihai, citat de România TV.

Astfel, s-a trecut şi la deshumarea defunctului Max Stenzeleit, pentru a se face verificări la un laborator de medicină legală din Germania. Avocatul lui Dieter le-a solicitat magistraţilor amânarea termenului de judecată pentru a aduce şi aceste noi probe. Instanţa a respins solicitarea. Acum, cetăţeanul german vrea înlocuirea completului de judecată.

În opinia noastră, modalitatea prin care a respins instanţa această cerere constituie o antepronunţare indirectă, motiv pentru care am formulat o cerere de recuzare şi am solicitat înlocuirea judecătorului„, a mai spus avocatul.

Dieter Stenzeleit vrea ca regele Mihai să facă testul de paternitate, însă Casa Regală îl consideră un impostor. „Toată această acţiune este o aberaţie. Regele consideră că este victima unei hărţuieli absurde, la care n-are a raspunde„, a spus avocatul regelui Mihai, Adrian Vasiliu. În ciuda numeroaselor procese, până acum cetăţeanul german nu a avut câştig de cauză.

Citeşte şi Venitul Regelui Mihai. Ce pensie are fostul suveran şi cât câştigă lunar din închirierea Peleşului