Islandezii, atacaţi de Cristiano Ronaldo: Se bucurau de parcă ar fi câştigat EURO. Mentalitate mică

Cristiano Ronaldo a criticat Islanda după egalul smuls Portugaliei (1-1), în grupa F de la EURO 2016. El s-a referit la apărarea supraaglomerată a insularilor, vorbind de aşa-numitul autobuz parcat pe linia porţii.

RomaniaTV.net
15 iun. 2016, 07:35
Islandezii, atacaţi de Cristiano Ronaldo: Se bucurau de parcă ar fi câştigat EURO. Mentalitate mică

Cristiano Ronaldo a expediat 10 din cele 24 de şuturi ale Portugaliei spre poarta Islandei în meciul de miercuri seara, de la Saint Etienne, dar a eşuat în tentativa de a deveni primul fotbalist care înscrie la patru ediţii ale Campionatului European.

După meci, starul lusitanilor s-a arătat foarte supărat de atitudinea jucătorilor islandezi. „Au parcat autobuzul în faţa liniei porţii. Noi am dat tot ce am avut mai bun, ne-am creat multe şanse de a înscrie şi am avut posesia. Islanda n-a încercat nimic, doar a încercat să se apere, să se apere, să se apere. Au avut două ocazii şi au marcat un gol. A fost o noapte norocoasă pentru ei.

Au sărbătorit la final de parcă au câștigat Campionatul European sau ceva. Asta înseamna mentalitate mică. De asta nu vor face nimic„, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia-Islanda 1-1.