Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii, condamnată la ÎNCHISOARE. Ce infracţiune a comis în Anglia

Nicoleta Cătălina Dragne, ispita blondă de la INSULA IUBIRII, a fost la un pas să meargă la închisoare după ce a primit o condamnare cu suspendare pentru că a condus cu permisul suspendat.

18 apr. 2019, 14:22
Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii, condamnată la ÎNCHISOARE. Ce infracţiune a comis în Anglia

Totul s-a petrecut în 2016, iar Nicoleta a reușit să scape de pedeaspsă cu doar 150 de ore muncite în folosul comunității.

Ispita Nicoleta de la INSULA IUBIRII a fost condamnată pe data de 7 iunie 2017, de o instanţă din Kent, Anglia, la 3 luni de închisoare cu suspendare, după ce în martie 2016 a fost prinsă la volanul unui automobil Mercedes în localitatea Maidstone având permisul de conducere suspendat. De asemenea, ea a depăşit viteza legală. Nicoleta a pledat vinovată în instanţă.

INSULA IUBIRII 2019. Când începe al cincilea sezon. „Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar zice că n-am cum”

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită la INSULA IUBIRII pentru a treia oară, chiar dacă în urmă cu ceva timp infirma prezenţa sa în reality show-ul de la Antena 1, motivând că se află într-o relaţie.