Israela a făcut anunţul pe Facebook. „Sper să se termine cât mai repede”

Telespectatorii au aflat aseară la "Un show păcătos" că Liviu, încă soțul Israelei Vodovoz, a bătut-o de mai multe ori pe femeia de afaceri, dar și pe o altă fată, într-un acces de furie.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 12:29
Israela a făcut anunţul pe Facebook. „Sper să se termine cât mai repede”

Israela a confirmat faptul că soţul ei nu are un comportament tocmai normal atunci când se află sub influenţa băuturilor alcoolice. „Liviu are tendinţa, în momente de băutură, să împingă. Amante… dacă a avut amante, nu e nici primul şi nici ultimul. Eu nu l-am văzut gol, dar sub influenţa alcoolului, nu poţi şti ce face omul”, a spus Israela în emisiunea lui Dan Capatos.

Aceasta a dorit să își ceară scuze pentru toate gesturile soțului său, dar și pentru dezvăluirile și comportamentul său din emisiune. „Dragii mei, îmi cer scuze față de voi pentru apariția lui Liviu la Capatos. Am vrut să salvez un suflet rătăcit, cu o poveste de viață grea, care a devenit ceea ce vedeți. Am crezut că pot scoate la suprafață ceva bun, ce am simțit că există înăuntru. Dar acel bun este acoperit de un strat gros și problematic. Din păcate, creierul uman este un mare necunoscut care joacă feste. Sper să se termine cu bine și cât mai repede. Vă mulțumesc și sper că nu mă veți judeca aspru pentru acest lucru. Cu drag, Israela”, a scris Israela pe pagina sa de Facebook, iar prietenii au intervenit imediat și au felicitat-o pentru acest gest.

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze.