Israela, milionara căsătorită cu un tinerel, are mari probleme de sănătate

Ajunsa la varsta de 74 de ani, Israela are probleme din ce in ce mai grave de sanatate. Dupa ce s-a ingrasat 20 de kilograme din cauza tratamentelor, femeia de afaceri de abia poate sa mai mearga.

11 sept. 2015, 15:12

Vremurile in care Israela dansa pana dimineata si se bucura din plin de viata au apus de cativa ani. Anii au trecut si au lasat urme adanci asupra trupului femeii de afaceri. Ajunsa la varsta de 74 de ani, Israela are si mici probleme de sanatate. Una dintre ele este o boala la plamani care a determinat-o pe milionara sa renunte la tigari, dupa mai bine de 20 de ani in care a „sudat” aproape doua pachete de tigari de zi.

Pentru a-si tine sanatatea sub control, Israela a fost nevoita si sa ia medicamente pe baza de cortizon, cunoscute pentru faptul ca umfla si dau pofta de mancare. Tocmai de aceea, ea s-a ingrasat in cateva luni mai bine de 20 de kilograme. 

Surse din apropierea acesteia sustin ca milionara sta mai mult in pat, iar din cand in cand mai iese in curte pentru a lua o gura de aer: „Merge ajutata de Liviu, dar ii este foarte greu, oboseste foarte repede. De aceea, sta mai mult in pat, se odihneste foarte mult. Prin casa sau afara iese in carucior cu rotile, este mult mai confortabil pentru ea asa. Este trista mereu, constientizeaza ca nu va mai fi asa cum a fost si ca organismul nu o mai asculta. Liviu ii este alaturi, insa, uneori pare absent. Un medic vine saptamanal sa o vada, o consulta”, spun apropiatii femeii de afaceri.