Israela îl acuză pe Liviu de violenţă conjugală: „Mi s-a fracturat mâna”

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze, iar detalii şocante despre relaţia lor au ieşit la iveală.

RomaniaTV.net
07 iul. 2016, 20:03
Israela îl acuză pe Liviu de violenţă conjugală: „Mi s-a fracturat mâna”

Israela se luptă de câteva săptămâni pentru drepturile femeilor abuzate, iar în această seară a venit la ”Agentul VIP” ca să vorbească despre un episod violent din căsnicia cu Liviu, care i-a schimbat viața radical.

Israela dă din casă. Detaliul intim care a dus la despărţirea de Liviu

Vedeta și-a amintit că acum câțiva ani Liviu i-a rupt mâna și a povestit cum s-a întâmplat momentul înfiorător:

”Era beat și a dat cu piciorul în ușă la toaletă, iar eu mi-am rupt mâna. Mi s-a fracturat mâna. L-am rugat pe colaborator să îmi aducă trei linguri de lemn. A fugit și a dat cu capul în sticlă. A fugit pe una din uși și acolo sunt niște termopane enorme și a început să dea cu capul în geamn spunând:”ce am făcut, ce am făcut”. Ce a făcut apoi, în drum a oprit Ambulanța și nu a avut curajul să se întoarcă și i-a rugat să se ducă. I-am zis lui Gheorghe să îmi aducă trei linguri de lemn și două fețe de masă. I-am spus să îmi pună o lingură de lemn în gură ca să nu îmi înghit limba și am pus mâna la loc, apoi am pus două linguri pe post de atele și am pus mâna, iar cu o față de masă am legat mâna. Medicilor nu le-a venit să creadă, că dacă nu făceam asta, trebuia să fac o operație grea și am zis că nu vreau să fac. L-am convins să nu îmi facă operație. Nu am nici o durere, doar când se schimbă vremea. Mi-a pus gips și mi-a zis să îl țin patru luni. Ce, am stat șase luni cu picioarele în sus? După două luni dansam. El nu a apărut decât la 24 de ore plângând și alergând prin oraș ce mi-a făcut. A plâns, când și-a revenit și mi-a spus. El tot își găsea scuzele”, a dezvăluit Israela povestea cutremurătoare la o emisiune TV.

Citeşte şi Liviu, soţul Israelei, răpus de durere. A primit vestea în urma cu puţin timp. „A MURIT”