Israela, părăsită de Liviu, soţul cu zeci de ani mai tânăr. De ce a părăsit domiciliul conjugal

Dupa ce a facut un scandal monstruos intr-un restaurant din Maramures si a fost dus la un spital de psihiatrie, Liviu, sotul Israelei, a luat decizia de a pleca într-un pelerinaj la mânăstiri. 

26 sept. 2015, 12:37
Israela, părăsită de Liviu, soţul cu zeci de ani mai tânăr. De ce a părăsit domiciliul conjugal

In urma cu doua saptamani, numele Israelei a fost tarat intr-un nou scandal. De data aceasta, de vina a fost Liviu, sotul ei, care a facut scandal intr-un restaurant din Maramures. Omul de afaceri a sarit sa loveasca niste clienti ai localului, cei care nu il deranjasera cu nimic.

Citeşte şi ISRAELA este în STARE DE ŞOC. Liviu a fost încătuşat, luat pe sus dintr-un restaurant şi dus la PSIHIATRIE

Speriati, ospatarii au chemat imediat politia, insa Liviu a fost recalcitrant si cu organele legii, pe care i-a si scuipat. Tocmai de aceea, el a ajuns la spitalul de psihiatrie, acolo unde medicii, dupa o examinare atenta, au decis ca sotul Israelei sufera de depersonalizare. Intre timp, barbatul a fost externat, iar acum se afla acasa, alaturi de sotia sa.

Cu toate acestea, problemele nu s-au terminat pentru Liviu. El a fost nevoit sa dea declaratii la politie, a platit o amenda penala si trebuie sa achite aproximativ 10.000 de euro pagube materiale.

Dupa acest incident, sotul Israelei a luat o decizie socanta. Timp de o luna, el va pleca de langa sotia sa:„Va merge in pelerinaj, va vizita aproape toate manastirile din tara. Israela nu il poate insoti, pentru ca se simte rau, sta mai tot timpul la pat. Liviu regreta ceea ce a facut, si-a dat seama ca a exagerat”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.