ISRAELA este în STARE DE ŞOC. Liviu a fost încătuşat, luat pe sus dintr-un restaurant şi dus la PSIHIATRIE

Momente de coșmar s-au petrecut în weekendul trecut în restaurantul unei pensiuni din Vișeu de Sus, Maramureș. Soțul fostei dansatoare, Israela (74 ani), ar fi făcut un scandal monstru. A fost nevoie de intervenția poliției din oraș.

16 sept. 2015, 09:12

Liviu Artenie soțul mai tânăr cu 30 de ani al Israelei, s-ar fi aflat în restaurantul unei pensiuni din Vișeu de Sus situată pe strada Gheorghe Doja, scrie actualmm.ro. Acolo, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi jignit clienții. În jurul orei 11.20, a fost chemată poliția pentru că Liviu nu s-ar fi liniștit. Inițial au ajuns la fața locului reprezentanții firmei de pază, apoi polițiștii.

Citeşte şi Israela, milionara căsătorită cu un tinerel, are mari probleme de sănătate

Echipajul de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Vișeu de Sus a venit la solicitare. Sursele susțin că Liviu ar fi continuat să adreseze cuvinte jignitoare până și la adresa polițiștilor. Aceștia au fost nevoiți să îl încătușeze și într-un final, Liviu a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Adulți din Sighetu Marmației.

Informațiile despre intervenție poliției la fața locului au fost confirmate în mod oficial de reprezentanții Poliției Maramureș.

Citeşte şi Declaraţiile Israelei despre starea sa de sănătate: M-am umflat cu 20 de kg. Ce vrea să facă soţul ei

Soțul Israelei a fost externat luni, 14 septembrie 2015 de la Spitalul de Psihiatrie Sighet. Se pare că un taxi a fost trimis din Vișeu de Sus de soția bărbatului. El acum este la domiciliul din Vișeu de Sus.