Israela Vodovoz a fost găsită moartă. „Nu cred că se mai suporta aşa cum era. Îşi ura condiţia”

Israela Vodovoz a fost gasită moartă, pe 9 martie, în locuința ei. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de fapștul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână.  

10 mart. 2018, 20:27
Israela Vodovoz a fost găsită moartă. „Nu cred că se mai suporta aşa cum era. Îşi ura condiţia”

Oana Turcu avea o relație aparte cu Israela, care îi solicita, constant, trucuri de frumusețe. Vedeta nu crede că prietena ei s-a sinucis. 

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumusețe. Acest lucru înseamnă că își dorea să trăiască, își dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viața care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu. Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înțeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta așa cum era. Își ura condiția. Nu mai suporta că se îngrășase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu la Antena Stars