Israela Vodovoz intră în politică? Ce mesaj a postat pe Facebook

Israela Vodovoz i-a transmis un mesaj preşedintelui României Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte numirea unui noi premier.

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 15:25
Israela Vodovoz intră în politică? Ce mesaj a postat pe Facebook

„Este strigător la cer cum un presedinte isi bate joc de acest popor. Intentionat taraganeste decizile stind ca loveste direct in popor facandu-si jocurile politice cu nerusinare. Pentru el conteaza mai mult sa-si arate muschii politici cu o impertinenta de nedescris blocand de exemplu marirea salariului minim, care putea fi marit la 1450 lei din ianuarie: el stind ca guvernul las pe care l-a vrut o sa inghete decizia. As vrea sa-l vad pe el traind cu 1250 lei pe luna. Da dovada ca de fapt acest popor nu il intereseaza si face tot posibilul sa-l tina cat mai jos in timp ce el isi face jocul orgolilor tampite al unui specimen josnic, si nu este prima data. Si poporul pleaca capul si-si vede de oala lui goala: in alta tara poporul ar fi iesit in strada revoltat de nerespectarea vointei exprimata prin vot. Oribil! Comportament dictatorial! Pana acum m-am abtinut de a imi spune parerea, dar nu se mai poate!”, a fost mesajul Israelei, pe Facebook.

Mesajul nu a rămas fără replici: „Mamaie e bine sa-ti vezi de batranetile tale si de …tau mai tanar cu 30 de ani, stai dracu in banca ta, tu mai lipseai sa faci politica du-te la azil cu banii tai cu tot unde ai fost pe timpul lui Ceausescu de stateam la coada o zi pt o jumate de kg de carne si 10 oua pe luna”.