ITALIA lovită de o TRAGEDIE incredibilă înainte de SANCTIFICAREA Papei Ioan Paul al II-lea VIDEO

Italia a fost lovită de o tragedie incredibilă, cu trei zile înainte de sanctificarea unuia dintre cei mai iubiţi papi din istorie, Ioan Paul al II-lea. Crucifixul dedicat lui Ioan Paul al II-lea s-a prăbuşit şi a ucis un tânăr pelerin.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 10:12

Nenorocirea a avut loc în Italia, chiar în ajunul ceremoniei istorice de duminică, de la Vatican, când Karol Wojtyla va fi declarat sfânt.

Crucifixul Papei Ioan Paul al II-lea, s-a prăbuşit, pur şi simplu. Braţul de lemn care îl susţinea pe Isus răstignit a cedat, iar sculptura a căzut peste un tânăr de 19 ani, care a fost ucis pe loc. Tânărul Marco Gusmini şi-a găsit sfârşitul zdrobit de sculptura reprezentându-l pe Isus.

Marco venise într-o excursie cu câţiva prieteni, pentru a admira impozantul monument. În timp ce se bucurau de soare, pe pajiştea de sub crucifix, nenorocirea la care nimeni nu se aştepta s-a produs. Cruficixul, înalt de 30 de metri, a căzut.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Deşi amplasată la distanţă, se vede cum uriaşa construcţie dispare la un moment dat. Creaţia, realizată de Enrico Job – la Brescia, în 1998, era dedicată Papei Ioan paul al II-lea, care vizitase oraşul.

Crufixul lui Karol Wojtyla, Papa Ioan Paul al II-lea, era mândria oraşului. Acum, a devenit un simbol al morţii, chiar în ajunul sanctificării celui mai popular Suveran Pontif din istorie.