Preşedintele Italiei, revoltat de bătaia cioclilor pe cadavrele românilor

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2012 17:49 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2012 18:06 // Sursa: RTV.net

Autorităţile italiene au decis să plătească repatrierea românilor morţi într-un accident de tren, după ce firmele de pompe funebre s-au bătut pe cadavrele oamenilor, chiar în faţa rudelor, informează România TV. Motivul: repatriere victimelor costă mii de euro. Preşedintele Giorgio Napolitano a cerut o informare autorităţilor, iar firmele care au profanat cadavrele vor fi sancţionate dur.

Foto: ANSA

Reprezentanţii firmelor de pompe funebre şi-au împărţit cu "generozitate" pumni şi picioare în lupta pentru cadavre. Totul s-a petrecut chiar în faţa părinţilor şi apropiaţilor victimelor, care pe lângă durerea provocată de pierderea suferită au fost nevoiţi să asiste şi la asemenea scene situate dincolo de orice limită a moralităţii.

Şase români au murit, sâmbătă, în Calabria, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren. Victimele de naţionalitate română, patru femei şi doi bărbaţi, munceau în Italia la cules de clementine.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 19:00
...de pompe funebre s-au bătut pe cadavrele oamenilor, chiar în faţa rudelor. Motivul: repatriere victimelor costă mii de euro. Citește mai departe… RTV.NET...
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H