Italianul infectat cu CORONAVIRUS după ce s-a întors din România s-a vindecat

Italianul depistat cu coronavirus după ce s-a întors din România s-a vindecat. Ultimul test a ieșit negativ cu privire la Covid-19.

28 feb. 2020, 15:55
Italianul infectat cu CORONAVIRUS după ce s-a întors din România s-a vindecat

Bărbatul de 71 de ani, rezident în Cattolica, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o călătorie de patru zile în România. De luni, el se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Rimini. Într-un scurt interviu acordat jurnaliştilor de la ilrestodelcarlino.it, bărbatul a declarat că se simte mai bine şi că nu mai are febră.

El a spus că s-a întors din România sâmbătă, iar avionul cu care a călătorit a aterizat pe aeroportul din Bologna.

„Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră”, a declarat bărbatul, întrebat dacă a avut simptome în momentul în care a ajuns în Italia. „Acum nu-mi mai este frică”, mărturiseşte italianul. Bărbatul de 71 de ani a mai spus că a fost în Craiova, dar că nu s-a îmbolnăvit acolo.

Italianul este căsătorit cu o româncă din Bâlteni, judeţul Gorj. Cei doi sunt împreună de 12 ani și au împreună un băiețel în vârstă de 10 ani. Acum, femeia de 43 de ani, care se află în Italia, a fost plasată în carantină.

Reamintim că bărbatul din Gorj, primul român depistat pozitiv cu coronavirus şi plasat în carantină la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, ar putea fi externat în curând. Bărbatul de 25 de ani a fost retestat vineri dimineaţă şi rezultatul a fost NEGATIV. Dacă la următoarea testare, rezultatul va fi din nou negativ, el poate fi trimis acasă.

Citeşte şi Două noi cazuri de coronavirus în România. O femeie din Timişoara şi un bărbat din Maramureş sunt infectaţi cu Covid-19