Italianul suspectat în cazul asasinatului de la Oradea, dus la instanţă cu propunere de arestare

Cetăţeanul italian suspectat în cazul asasinatului de la Oradea a fost prezentat, marţi seară, judecătorilor Tribunalului Bihor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în urma audierilor la Parchet, el fiind acuzat de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 17:37
Italianul suspectat în cazul asasinatului de la Oradea, dus la instanţă cu propunere de arestare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moţiu, a declarat, marţi seară, pentru Mediafax, că italianul a fost audiat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care a decis să solicite arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Astfel, bărbatul a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, se aşteaptă rezultatele autopsiei şi ale expertizei balistice, dar inculpatul a recunoscut comiterea faptei. Acuzaţiile care i se aduc sunt de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor„, a spus Moţiu.

Situaţia bărbatului a fost adusă la cunoştinţa consulului italian de la Cluj, care a sunat să se intereseze despre incident.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţă, la Oradea, medicii ajunşi la faţa locului nemaiputând să-i salveze viaţa. Medicul Hadrian Borcea de la SMURD Bihor declara că victima era în stop cardio-respirator, având leziuni grave la cap şi la torace şi s-a încercat fără succes resuscitarea sa, timp de 50 de minute.