Italienii despre Mutu: Este irecuperabil!

Presa din Peninsulă îl desfiinţează pe atacantul Cesenei  după meciul pierdut cu 1-4 la Atalanta Bergamo.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 11:12
Italienii despre Mutu: Este irecuperabil!

Agenţia Datasport a notat, după partida Atalanta Bergamo – Cesena, scor 4-1, din campionatul Italiei, în care atacantul Adrian Mutu a fost titular la oaspeţi, că românul a fost „inexistent” în acest joc, deşi a evoluat până aproape de final.

„Mutu inexistent. La începutul jocului părea să fie seara sa, dar situaţia s-a schimbat odată cu trecerea minutelor. El a ieşit în evidenţă doar la acel fault pentru care a primit doar un cartonaş galben” , menţionează Datasport, care l-a notat pe Mutu cu 4.

Dottorcalcio.info scrie că vârsta nu i-a afectat lui Mutu capacitatea de a juca bine.  „La Bergamo Mutu a încercat să lovească un adversar cu cotul. Vârsta nu i-a afectat picioarele de clasă, dar nici nu i-a schimbat «capul» de prea multe ori scăpat de sub control. Irecuperabil” , adaugă sursa citată.

Cesena, cu Adrian Mutu pe teren 88 de minute, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), de formaţia Atalanta Bergamo, în cadrul unei restanţe din prima etapă a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

Golurile gazdelor au fost marcate de Denis ’17 (penalty), Marilungo ’18, ’44 şi Peluso ’71, în timp ce pentru Cesena a înscris Candreva ’12.

Mutu a fost schimbat în minutul 88, cu Arrigoni. Atacantul român a primit un cartonaş galben în minutul 78.