Îţi cade părul? Iată ingredientul din bucătărie cu care să te tratezi

Esti stresat din cauza faptului ca iti pierzi parul rapid? Tratamentele impotriva pierderii parului sunt destul de scumpe insa, deseori, acestea fac mai mult rau decat bine. Ai luat in calcul tratamentele naturiste? Multi oameni au gasit modalitati practice de crestere si intarire a firului de par.

09 apr. 2015, 20:38
Îţi cade părul? Iată ingredientul din bucătărie cu care să te tratezi

Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul Indian de Dermatologie, Venerologie si Leprologie usturoiul poate fi folosit impotriva caderii parului, ajuta la cresterea podoabei capilare si, in acelasi timp, previne albirea firului de par. Usturoiul contine elemente esentiale precum sulf, cupru, vitamina C, seleniu si alte minerale care sunt benefice pentru cresterea parului. Cuprul din usturoi ajuta la cresterea podoabei capilare, intareste firul de par si, in acelasi timp, ii intensifica culoarea. Pentru a trata orice deficienta a elementelor mentionate mai sus usturoiul este aliment excelent. Iata cum sa folosesti usturoiul pentru a-ti creste parul.

Adauga-l la sampon/balsam

Cea mai usoara modalitate de a schimba ceva atunci cand este vorba despre cresterea parului este samponul. Adauga usturoi la samponul pe care il utilizezi de obicei pentru a te spala pe cap. Si mierea este excelenta pentru a ingriji parul asa ca poti face un amestec din suc de usturoi si miere. Mierea iti va hrani parul si usturoiul va stimula cresterea. Pentru a neutraliza mirosul de usturoi foloseste ghimbirul care, de asemenea, are in componenta cateva minerale minunate care iti vor hrani parul. Totusi, nu folosi samponul cu usturoi de mai mult de doua ori pe luna, intrucat iti poate usca parul si scalpul.

Combina-l cu ulei de nuca de cocos

Data viitoare cand iti vei da cu ulei de cocos pe par adauga si putin suc de usturoi. Pur si simplu zdrobeste caiva catei de usturoi, amesteca-le cu o lingura de ulei de cosos, incalzeste amestecul dupa care strecoala-l. Lasa-l sa se raceasca, apoi aplica-l pe scalp si maseaza-te.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeşte şi Cele mai bune REGULI pentru un păr rezistent şi bogat care să nu mai cadă