Îţi displace o anumită activitate casnică? Ce spune acest lucru despre tine

Ştiai că rutina casnică îţi dă de gol personalitatea? Iată ce spun despre tine activităţile care îţi displac total atunci când vine vorba de curăţenie.

RomaniaTV.net
09 dec. 2015, 13:40
Îţi displace o anumită activitate casnică? Ce spune acest lucru despre tine

Îţi displace să curăţi litiera pisicii

Iubeşti pisicile, dar îţi displace să cureţi litiera, iar această activitate ţi se pare mai mult decât stresantă. Acest lucru divulgă despre tine faptul că eşti o persoană tolerantă cu ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu te deranjează atunci când cineva face un lucru nedrept în preajma ta. Ştii să treci mai departe cu uşurinţă peste probleme şi nu ai treaba cu ceea ce se întâmplă în curtea vecinului.

Citeşte şi  Curăţenie la domiciliu: cele mai murdare 5 lucruri dintr-o bucătărie

Îţi displace să cureţi cada

Când vine vorba de curăţatul căzii, îţi dai mereu ochii peste cap, iar asta arată că eşti genul de persoană căreia nu îi place să îşi facă planuri. De asemenea, eşti o fire spontană şi nu te-ar deranja dacă cineva ar rezolva problemele în locul tău.

Citeşte şi  Sfaturi să faci curăţenie rapid în baie

Îţi displace să faci curat în dulap

Eşti o fire optimistă, asta spune despre tine faptul că nu îţi place să faci curat în dulap. În fiecare sezon trăieşti cu speranţa că la un moment dat lucrurile se vor schimba de la sine şi nu te sperie gândul că s-ar putea întâmpla ceva rău, pentru că vezi întotdeauna partea plină a paharului.

Citeşte şi  Sfaturi să faci curăţenie în casă fără să foloseşti produse toxice

Îţi displace să speli vasele

Atunci când cineva vine în vizită şi găseşte chiuveta din bucătăria ta plină cu vase murdare, ar trebui să ştie despre tine că eşti o persoană creativă, care se bucură de tot ce o înconjoară şi care nu se sperie atunci când problemele se strâng.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.