Îți mai amintești de „Escrocul de pe Tinder”? Ce a pățit fosta iubită după ce s-a despărțit de el: „Oamenii își doreau să fac cancer sau să fiu călcată de o mașină”

Îți mai amintești de „Escrocul de pe Tinder”? La începutul anului trecut, un film de pe Netflix devenea tot mai popular în întreaga lume și asta pentru că era vorba despre o poveste reală, mai exact povestea lui Simon Leviev, născut ca Shimon Heyada Hayut.

20 feb. 2023, 18:06
Îți mai amintești de „Escrocul de pe Tinder”? Ce a pățit fosta iubită după ce s-a despărțit de el: „Oamenii își doreau să fac cancer sau să fiu călcată de o mașină”

Îți mai amintești de „Escrocul de pe Tinder”? După difuzarea filmului, Kate Konlin, iubita lui care apare la finalul documentarului, i-a stat alături acestuia. Însă, la un an de când bărbatul este cunoscut drept „Escrocul de pe Tinder”, tânăra a vorbit pentru BBC despre relația pe care a avut-o cu el, afirmând că în prezent nu mai formează un cuplu.

Potrivit modelului din Israel, bărbatul era foarte îndrăgostit de ea la începutul relației. Stătea și o aștepta liniștit când ea avea prezentări de modă, iar când se aflau acasă la ea, el era cel care făcea curățenie. Însă, după un timp, totul s-a schimbat: Simon Leviev a început să critice stilul ei vestimentar, dar și felul în care arăta, mai ales pentru că în acea perioadă ea avea acnee.

Bineînțeles că m-a făcut mincinoasă. A spus despre toate femeile care au vorbit împotriva lui că sunt mincinoase. El nu vrea ca eu să dezvălui povestea de abuz emoțional. La început, relația noastră a fost plină de iubire. Era obsedat de mine”, spune Kate Konlin.

Citește și: „Escrocul de pe Tinder”, prima reacţie după documentarul Netflix. Ce spune despre femeile pe care le-a lăsat falite

Îți mai amintești de „Escrocul de pe Tinder”?

Kate Konlin afirmă că a intrat în depresie atunci, deoarece era abuzată emoțional, iar prietenii și prietenele ei nu o mai recunoșteau deloc. Mai mult decât atât, tot în acea perioadă, Simon a început să îi ceară bani, pentru că el știa că ea câștigă foarte bine.

Kate, sunt milionar! Și asta este adevărat. Dar în acest moment nu pot să fac plăți. Înțelegi? Nu pot să plătesc! Creierul tău poate să înțeleagă asta? Creierul ăla al tău de găină. Nu pot să fac plăți, Kate. Nu am furat de la tine. Mi-ai dat banii de bunăvoie. M-ai împrumutat. Și nu pot să-i dau înapoi, asta e”, este unul dintre mesajele vocale pe care Kate Konlin le-a primit spre finalul relației de la Simon Leviev.

Tânăra afirmă că a văzut documentarul „Escrocul de pe Tinder” alături de Simon Leviev, pe canapeaua de acasă, și că era conștientă că totul este adevărat, însă nu avea puterea să se despartă de el la acea vreme: „Știam că totul era adevărat. Mi-a spus: «Dacă îmi iei apărarea acum, oamenii vor crede că sunt nevinovat, pentru că ești femeie». Oamenii îmi spuneau în acea perioadă că își doresc să fac cancer sau să fiu călcată de o mașină. Că merit tot ce e mai rău, pentru că sunt iubita lui…”.

La aproximativ două luni după ce documentarul s-a viralizat în toată lumea, Kate Konlin s-a despărțit de Simon Leviev, care a devenit agresiv cu ea. Asta și deoarece ea nu mai câștiga niciun ban, pentru că după ce a fost văzută în „Escrocul de pe Tinder”, drept iubita bărbatului , pentru că era pusă la zid de toată lumea.