Vasile Ceterașu recunoaște că s-a dedat la plăcerile oferite de Tinder, deşi era însurat: „Vedeam că dau unele inimioare, dădeam și eu, că așa e politicos. Am căzut în capcană”

Vasile Ceterașu are o căsnicie fericită alături de Amalia şi o fetiţă superbă, Serena, care a împlinit şase ani. Extrem de asumat, artistul a recunoscut într-un interviu că nu a fost chiar uţă de biserică după ce s-a însurat.

13 sept. 2022, 13:43

Vasile Ceteraşu a povestit că soţia lui l-a urmărit de câteva ori, în trafic. Ar fi oprit dacă nu avea în dreapta o domnişoară sau alta. Soţia nu a putut trece cu vederea prea uşor faptul că Vasile optase pentru alte „însoţitoare”, dar iubirea face minuni, aşa că în scurt timp l-a iertat.

Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam (râde, n. red.). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez… Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut (râde, n. red.) că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi”, a spus acesta pentru Fanatik.

Citeste si Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut

Vasile Ceteraşu şi-a descărcat aplicaţia Tinder ca să nu facă notă discordantă cu prietenii

Faptul că avea o căsnicie fericită nu l-a împiedicat pe artist să-şi facă cont pe Tinder. Aveau toţi prietenii lui şi a vrut să fie în rând cu ei. Dar nu s-a întâlnit cu nimeni de pe Tinder, susţine hotărât artistul.

Am avut niște prieteni. Știi, cum te aranjează prietenii nu te aranjează nimeni. Toți aveau Tinder. Și mi-a zis să descarc și eu. Am descărcat-o, am văzut, am dat locație, una, alta… Vedeam că dau unele inimioare, dădeam și eu, că așa e politicos. Nu m-am văzut cu niciuna de pe Tinder, de aia mi-e ciudă (râde, n. red.). Am căzut în capcană, că Amalia a descoperit repede. I-am zis (soției, n. red.) că e aplicație de cumpărat mașini, prin Europa… Și mi-a zis să vadă și ea mașinile. Și erau doar mașini din alea, de 1,90, 90/60/90. Și atunci a început scandalul…. Am șters aplicația, nu zic nu.

Am fost certați rău… A trecut, i-am zis că nu ne face pe noi un Tinder. Dar cine știe acum ce aplicație mai iese și o descarc din greșeală… Sau le descarcă Serena când se joacă la telefon. Poate descarcă iar Tinderul… Doamne-ajută! (râde, n. red.)”, a mai dezvăluit Vasile Ceterașu pentru sursa citată.

Citeste si Momente cumplite pentru o cântăreață de muzică populară. A fost la un pas de înec în Marea Neargă: ”A fost traumatizant pentru mine”