Îţi mai aminteşti de Pisi din „Inimă de ţigan”? Cum arată Dana Hauer după 13 ani

Frumoasa actriță face acum deliciul publicului pe TikTok, unde scenele ei din telenovele încă sunt apreciate. 

16 oct. 2021, 17:34
Îţi mai aminteşti de Pisi din „Inimă de ţigan”? Cum arată Dana Hauer după 13 ani

Dana Hauer a devenit cunoscută publicului român acum 12 ani, când a interpretat personajul „Pisi” în telenovela „Inimă de țigan”, difuzată de postul Pro2 (fostul Acasă Tv).

Dana Hauer avea doar 23 de ani când a fost distribuită în telenovelă.  Ulterior, tânăra a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, apărând și în producțiile „Regina”, „Pariu cu viața”, „Spitalul de demență” și „O săptămână nebună”.

Florin Zamfirescu, despre moartea lui Condurăţeanu: „Era mare fan al serialului Inimă de ţigan”

Frumoasa actriță face acum deliciul publicului pe TikTok, unde scenele ei din telenovele încă sunt apreciate.

„Pisi” este la fel de sexy și are același umor care a cucerit publicul atunci când s-a făcut remarcată pe micul ecran. Dana Hauer are acum 38 de ani și este mai fericită ca niciodată. Este mamă și deține un salon de înfrumusețare în Vâlcea.

„Tot așa mă strigă lumea pe stradă. Pisi. M-am mutat la Vâlcea și mi-am deschis un salon de gene. Stau acolo de șase ani și nu m-aș întoarce la București, nu îmi place aglomerația.(…) Mai îndrept părul cu keratină. Sunt proprietare salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt „genistă.” Dar nu pun bombe, pun gene.(…) Nu m-am uitat nici la telenovela mea, i-aș arăta lui fii-miu, dar aștept să mai crească puțin. „, a declarat Dana Hauer pentru „La Măruţă”.

Anamaria Prodan a luat foc după ce a văzut imaginile cu Reghecampf şi amanta Corina. „Alegerile ieftine te costă scump!”

A dat actoria pe make-up! Celebra actriță din „Inimă de Țigan” este foarte activă pe rețelele de socializare, mai cu seamă pe una din cele mai iubite platforme ale vremii – Tik Tok. Aceasta a dat lovitura cu rolul „Pisi” și celebra telenovelă românească, dar a ales ca după ani să se dedice familiei și unei profesii care să îi permită să stea mai mult cu cei dragi. Artista a devenit cunoscută publicului larg datorită apariției în „Inimă de țigan”, acolo unde a interpretat rolul unei tinere cuplate cu un bărbat în vârstă și potent din punct de vedere financiar. Aceasta a devenit mamă, iar prioritățile și dorințele sale s-au schimbat total. În anul 2014, fanii au regăsit-o în serialul „Altă săptămână nebună”, de la Pro TV, în personajul unei secretare.

 


loading...