Îți mai amintești de serialul Clona? În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți. Cum arată acum Mel și Lucas

Îți mai amintești de serialul Clona? În urmă cu 20 ani, această telenovelă era cea mai populară pe micile ecrane. Povestea de dragoste dintre Jade și Lucas, o iubire ce sfida barierele timpului și ale culturii, a atins inimile fanilor. Ei bine, în realitate, lucrurile au luat o adevărată întorsătură între Mel și Lucas, care formează un cuplu.

20 aug. 2023, 09:55
Îți mai amintești de serialul Clona? În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți. Cum arată acum Mel și Lucas
Îți mai amintești de serialul Clona?

Îți mai amintești de serialul Clona? În film, Mel era fiica lui Lucas, personajul principal interpretat memorabil (în dublu rol) de actorul Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, ușor antipatică și egoistă, însă în realitate, Debora Falabella, actrița care a jucat-o, nu are nimic în comun cu personajul său.

Citește și: Cum arată acum Jade, actrița din rolul principal, la 46 de ani

Îți mai amintești de serialul Clona?

Debora Falabella are astăzi 44 de ani, este mamă și se iubește cu Murilo Benicio, 51 de ani, cel care în telenovelă îi era tată. Povestea lor de iubire nu a început pe platourile de filmare, ci mult mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela Avenida Brasil.

Debora a fost căsătorită cu un artist brazilian mai puțin cunoscut, Chuck Hipolitho, de care a divorțat în 2010, după 5 ani de mariaj și împreună cu care are o fetiță, Nina. La doi ani după despărțire, presa internațională anunța o nouă poveste de iubire ce avea să marcheze showbizz-ul brazilian. Mel și Lucas, actorii Debora și Murilo, formează un cuplu.

Nu doar fanii au fost uimiți de această poveste, ci restul colegilor din Clona. Să nu uităm că Lucas și Jade, protagoniștii din serial, s-au iubit și dincolo de camerele de filmat. Imediat după terminarea filmărilor, actorii Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format în mod oficial un cuplu, iar în 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro. Doi ani mai târziu, cei doi s-au despărțit.

Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 26 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria cu actrița Alessandra Negrini.