Vă mai amintiți de telenovela ”Clona”? Cum arată acum Jade, actrița din rolul principal, la 46 de ani

Celebra telenovelă ''Clona'' făcea furori în anul 2001. Seară de seară, telespectatorii urmăreau cu sufletul la gură un nou episod pentru a-și vedea actorii preferați.

12 dec. 2022, 09:46

”Clona” a rămas una dintre cele mai bune telenovele ale anilor 2000. Giovanna Antonelli, sau Jade, aşa cum o ştie lumea datorită rolului principal din telenovelă, a reuşit să cucerească publicul prin carisma şi frumuseţea ei răpitoare. Pentru rolul din telenovela care i-a adus un succes uriaș, actrița a practicat dansul din buric timp de două luni.

Cum mai arată Jade din ”Clona” la 46 de ani

Dacă pe atunci făcea furori cu fizicul pe care îl avea, ei bine, acest lucru nu s-a schimbat prea mult. Actrița arată foarte bine la cei 46 de ani pe care îi are, iar din câte se poate observa, timpul nu și-a pus amprenta pe chipul ei și nici pe fizic.

În trecut, Giovanna Antonelli impresiona cu trupul său extrem de frumos și bine conturat, iar aparițiile sale în rolul Jade, în costume arăbești tăiau răsuflarea. Astăzi, este femeie în toată firea, la fel de fermecătoare și la 46 de ani. Dacă pe plan profesional lucrurile s-au aranjat foarte frumos pentrru celebra actriță, nici în plan sentimental nu o duce rău. Giovanna Antonelli este mamă a trei copii, un băiat în vârstă de 17 ani și două fete de 12 ani.

Citește și : Andreea Mantea a dezvăluit că a fost înşelată în fiecare relaţie. „Asta a fost cea mai dureroasă, m-a îngenuncheat!” VIDEO

Actriţa are un băiat, pe nume Pietro, din relaţia cu actorul Murilo Benicio, dar și două  fetiţe gemene, provenite din mariajul cu regizoru Leonardo Nogueira, pe nume Antonia şi Sophia.

În 2019,  actriţa a pozat complet goală, demonstrând că fizicul ei nu s-a schimbat mai deloc în cei aproape 20 de ani. Giovanna Antonelli are o siluetă ca trasă prin inel, rezultatul multor ore petrecute în sala de sport, dar și a unui stil de viață sănătos.

Citește și : Anamaria Prodan, declarații despre a treia căsătorie: „Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?”

Cu toate că a jucat în mai multe seriale și telenovele, Giovanna rămâne în atenția publicului pentru celebrul rol din telenovela Clona. Cu toate că au trecut mulți ani de atunci, lumea încă o asociază cu personajul din telenovelă, o tânără rebelă care trece peste orice pentru a fi fericită în dragoste.