Îţi planifici nunta sau ai un examen important? Alege ziua şi ora evenimentului şi verifică dacă este de bun augur. Merge şi la pariuri

Calculatorul de date te ajută să alegi zilele bune pentru anumite evenimente din viață. Evenimentele organizate într-o zi bună, favorabilă, vor avea succes.

12 feb. 2018, 16:56
Îţi planifici nunta sau ai un examen important? Alege ziua şi ora evenimentului şi verifică dacă este de bun augur. Merge şi la pariuri

Alege o zi favorabilă care îți crește șansele, te ajută să ai mai mult noroc pentru a-ți atinge scopurile, să ai rezultate complete.

Realizezi ceva nou (client nou, călătorie), vrei mai multe surse (de venit, prieteni, investiții), îți mărești șansele (negocieri, examene, contracte mult așteptate), vrei stabilitate (nuntă, contracte pe termen lung) sau succes pe toate planurile (mutare ori construcție nouă, tratament, deblocări financiare).

În vremurile moderne, ideea că timpul este totul a devenit din ce în ce mai des abordată. Dar răspunsul la întrebarea „când este cel mai potrivit moment pentru a face o acțiune importantă?” a rămas încă un mister pentru europeni.

Ze Ri Xue este o metodă chineză de selectare a datelor favorabile, care se bazează pe astrologie și astronomie și îți poate da cu precizie răspunsul la întrebarea de mai sus, în urma unui calcul matematic complex, al cărui rezultat reprezintă compatibilitatea dintre o persoană și o zi anume.

Scopul selectării unei date favorabile este de a te ajuta să îți planifici acțiunile corelate cu anumite domenii, pentru a fi în armonie cu energia unei zile și a unui interval de două ore.

Citeşte mai mult zodiacool.ro.