Îţi poţi albi dinţii cu această pudră naturală

Căutările tale prin magazine, cu scopul de a descoperi cel mai eficient produs pentru albirea dinților, pot lua sfârșit. Cu pudră de turmeric poți decolora dinții îngălbeniți cu cel puțin o nuanță.

02 iun. 2016, 11:28
Îţi poţi albi dinţii cu această pudră naturală

Turmericul este un condiment asiatic, nu doar delicios, ci și foarte sănătos, care deține proprietăți antioxidante. De aceea, poate fi utilizat în caz de inflamații, iar din studiile clinice efectuate pe acest produs a reieșit că turmericul are calități curative și în afecțiuni grave, cum este cancerul.. De asemenea, acesta poate fi un ajutor de nădejde în detoxificarea organismului.

Dar proprietățile benefice ale turmericului nu se opresc aici. Printre alte întrebuințări, condimentul galben-auriu s-a dovedit extrem de eficient în tratamentul problemelor gingivale și în albirea dinților.
Cum te ajută efectiv turmericul să ai dinți de un alb-imaculat

Până să ajungi la stomatologul care îți poate recomanda tot felul de metode noi de albire dentară, încearcă următorul remediu, care nu are efecte secundare, cum ar fi slăbirea rezistenței smalțului dentar.
Îl poți folosi în locul pastei de dinți obișnuită.

Fă-ți stocul de pudră de turmeric, pe care o găsești în magazinele mari sau în magazinele tip plafar, la preț accesibil, și cumpără și ulei de cocos, un alt ingredient care promite sa albească și să curețe dinții. Pentru a prepara acest amestec ai nevoie de două părți turmeric, o parte ulei de cocos și încă una de bicarbonat de sodiu.

Amestecă bine totul până obții o pastă mai conistentă. Folosește această compoziție în locul pastei de dinți obișnuită, dimineața și seara, și vei vedea că după două-trei săptămâni rezultatele vor fi vizibile.
Limitează consumul de cafea și de vin, pentru că acestea colorează puternic dinții, sau folosește un pai, ca lichidul să intre în contact direct cu limba.

Și fumatul dăunează aspectului dinților, prin urmare, dacă te speli cu această pastă și continui să fumezi, e foarte posibil ca remediul să nu aibă efectul scontat.

Citeşti şi ce aliment adăugat în cafea îți albește dinții?