Îţi stă mintea în loc. A scos la vânzare pe internet un SICRIU PUŢIN FOLOSIT. Preţul e ULUITOR

Când vrea să scape de un obiect, românului nu-i stă nimic în cale. Iar dacă are la îndemână siteurile de anunţuri, atunci totul devine mult mai uşor. Este cazul unui român care şochează chiar şi cei mai buni scenarişti de Hollywood: omul a scos la vânzare un sicriu "puţin folosit", iar anunţul a devenit viral pe internet. În realitate el voia, însă, să vândă cu totul altceva.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 11:59

Un bucureştean a scos la vânzare pe Internet un „sicriu puţin folosit”, căruia îi face o reclamă pe care ar fi invidioase şi firmele de pompe funebre, alături de o fotografie cu produsul evaluat la o sumă care te face să te uiţi cruciş: 11.500 de euro.

„Vand sicriu putin folosit, lemn de brad lacuit. Stare buna, prezinta usoare urme de uzura normala, zgarieturi si perforatii, nimic grav. La interior lipseste panza, perna si ocupantul. Dimensiuni :200 x 80cm. Accesorizat cu un frumos crucifix din plastic aurit, 4 manere de asemenea din plastic aurit, 8 suruburi de fixare capac in forma de cruce (plastic aurit), precum si o motocicleta Ural Retro, an fabricatie 2012, 9.000 km culoare rosie stare ca noua”, este anunţul care s-a bucurat de zeci de mii de vizualizări pe site-ul pe care a fost postat şi care s-a „viralizat” pe reţelele de socializare.