Iubirea adevărată există! Un cuplu s-a căsătorit la 20 de ani după despărţirea din adolescenţă

Doi îndrăgostiţi au format un cuplu în timpul liceului, însă relaţia lor s-a terminat tot atunci. După 20 de ani de la despărţire, cei doi s-au căsătorit imediat ce au divorţat de partenerii lor. 

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 06:50

Alysa, în vârstă de 42 de ani, și Tim Mounce, în vârstă de 41 de ani, au fost într-o relație în adolescenţă în 1996. După ce tinerii îndrăgostiţi s-au despărțit, şi au trăit cele două decenii fără să vorbească între ei, însă au reuşit să reaprindă focul pasional dintre ei, astfel încât să se căsătorească. 

Alysa și Tim, din Kaiser, Oregon, și-au redescoperit dragostea unul pentru celălalt după ce au divorțat ambii de partenerii precedenți în 2016. După ce s-a despărțit de soția sa, Tim s-a gândit la Alysa și i-a trimis un mesaj pe Facebook. Împăcarea a funcţionat destul de bine, astfel că la doar şapte luni de la primul mesaj, la 20 de ani distanţă, Alysa și Tim s-au angajat să-și petreacă restul vieții împreună printr-o căsătorie, în iulie 2016.

Citeşte şi: Soţia lui Ilie Năstase a depus actele de divorţ: „El a crezut că glumesc”

„Tim mi-a trimis un mesaj chiar după Crăciun în 2015. A fost prima dată când am auzit de el în 20 de ani. Am avut o relaţie foarte frumoasă în liceu, însă am ajuns să mergem pe căi separate, așa cum o fac mulți oameni după facultate. Când Tim mi-a trimis mesaj am început să vorbim dor ca prieteni și să povestim.

Era exact ca cum îmi aminteam de el. Este o persoană foarte distractivă și mi-am dat seama că vreau asta din nou. Am început să ne întâlnim în februarie și Tim mi-a propus în luna mai să mă căsătorescu cu el. Totul s-a întâmplat foarte repede și până în iulie 2016 am fost căsătoriți”, a povestit Alysa. 

Alysa s-a despărțit de cel de-al doilea soț în septembrie 2015, în urma unei căsătorii scurte, care a durat doar zece luni. Ea susține că soțul ei anterior era posesiv iar relația era „nesănătoasă”. Divorțul ei a fost finalizat la începutul lunii decembrie 2015, cu doar câteva săptămâni înainte ca antreprenorul comercial, Tim, să decidă să se conecteze cu ea pe Facebook.

S-au căsătorit în orașul natal, în Newport, Oregon, iar ambele familii, inclusiv cei patru copii rezultaţi din relațiile anterioare au participat la ceremonie.

Citeşte şi: Michael Jordan, cel mai costisitor divorţ din lumea sportului. Câte sute de milioane de dolari a primit fosta nevastă

„Am simțit că mă căsătoresc cu un prieten, precum și cu persoana pe care o iubesc. Se simte uimitor să fiu iubită pentru cine sunt și mă simt acceptată. Suntem foarte confortabili unul cu celălalt. Simt că trăiesc într-un basm și nu am crezut niciodată că așa voi fi eu”, a declarat Alysa. 

Alysa își folosește acum experiența sa cu relațiile ca antrenor personal și oferă sprijin, sfaturi și ajutor pentru persoanele online. Ea are o pagină de Instagram, numită Becoming Alysa, unde oamenii care au nevoie de sprijin pot conecta cu ea.