Iubirea plutește în aer pentru nativii acestei zodii! Luna martie s-ar putea lăsa cu o dragoste ca-n filme

Cu toate că februarie este „Luna Iubirii”, pentru nativii acestei zodii lucrurile stau diferit. Deși există o mică întărziere, aceștia vor avea parte de o lună martie ca în filme. Dragostea este la cote maxime, iar pentru acești natvi s-ar putea lăsa cu o cerere în căsătorie.

08 mart. 2023, 13:05
Iubirea plutește în aer pentru nativii acestei zodii! Luna martie s-ar putea lăsa cu o dragoste ca-n filme

Iată care sunt nativii care se îndrăgostesc! Luna martie vine la pachet cu o mulțime de evenimente astrologice, care vor avea un impact major asupra vieții noastre. Tranziția lui Saturn în zodia Pești alături de Luna Plină, care a avut loc în seara de 7 spre 8 martie, au creat o conjunctură cu totul specială din punct de vedere astral. Pentru unele zodii această perioadă va fi marcată de capacitatea de a dezlega o serie de legături toxice, în timp ce pentru alți nativi din zodiac luna martie va fi marcată de începuturi noi. Una dintre zodii va reuși să își găsească prințul pe cal alb sau prințesa din castel. Dragostea va fi la cote maxime în această lună, iar spre finalul ei, relația s-ar putea concretiza.

Citește și: Nativii care se vor bucura de conturi pline de bani în următoarea perioadă! Saturn și Pluton aduc un flux uriaș de bani

Săgeata lui Cupidon îi va lovi din plin pe nativii acestei zodii, care nu știu parcă ce i-a lovit. Balanțele parcă nu știu ce le-a lovit, nu se așteptau să cunoască o persoană nouă și cu atât mai puțin să le pună capac. Cu toate că pentru cei mai mulți dintre nativi este vorba de dragoste la prima vedere, o parte dintre Balanțe ar putea să se îndrăgostească de o persoană pe care o cunosc deja. Este posibil să vadă cu alți ochi un om pe care, până acum, poate că nu l-au observat la adevărata lui valoare.

Nativii Balanță trăiesc o iubire ca-n filme

Zilele care urmează vor fi pentru Balanțe parcă rupte dint-un film romantic. Astrele s-au aliniat perfect, iar Universul are grijă de acești nativi. Persoana pe care o vor cunoaște va da dovadă de foarte multe calități și se va transforma cu ușurință într-un partener de nădejde. Balanțele vor putea să împărtășească cu noul partener cele mai profunde gânduri și sentimente, iar planurile de viitor pe care cei doi le fac sunt cât se poate de serioase.

Despre femeia Balanță știm că poate fi nehotărâtă, însă dacă își pune în minte poate să cucerească orice bărbat. Aceasta are resursele interioare necesare pentru a-și găsi zeița interioară. Aceasta are capacitatea de a face orice bărbat să se simtă în largul lui și să atingă culmile extazului. Totuși, aceasta are și capacitatea de a arăta și o personalitate dură, care ar putea băga pe oricine în sperieți.

Pe de altă parte, bărbatul Balanță este un Don Juan veritabil, destul de popular pentru faptul că zboară din floare-n floare. Au tendința de a fi nehotărâți, schimbându-și iubitele, joburile și prietenii. De această dată, lucrurile vor arăta diferit pentru bărbații Balanță. Această cnjunctură astologică le va pune capac și s-ar putea ca de această dată să se decidă să renunțe la burlăcie.

Citește și: Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea trei luni pline de vise, energie și realism