Iubirea secretă a Tinei Turner! Cine este cântărețul celebru care i-a pus capac Reginei Rock’n’Roll

Uriașa artistă a scenei internaționale, Tina Turner, a dezvăluit chiar cu o lună înainte să se stingă din viața cine a fost marea ei iubire.

26 mai 2023, 23:04
Iubirea secretă a Tinei Turner! Cine este cântărețul celebru care i-a pus capac Reginei Rock’n’Roll
Iubirea secretă a Tinei Turner! Cine este cântărețul celebru care i-a pus capac Reginei Rock'n'Roll

Vestea morţii Tinei Turner a întristat toată lumea muzicală. Tina Turner a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală.

Citește și: Fiul cântăreței Tina Turner, găsit mort în casa sa din LA, la vârsta de 62 de ani

Supranumită Regina Rock ‘n’ Roll-ului, Tina Turner a fost renumită pentru apariţiile de senzaţie pe scenă și pentru vocea sa puternică.

Tina Turner a  câștigat opt premii Grammy și a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în 2021. Printre cele mai cunoscute hit-uri sunt Simply the best, Let’s Stay Together, Steamy Windows, Private Dancer, GoldenEye, I Don’t Wanna Fight și It Takes Two.

Cu o lună înainte să plece dintre noi, Tina Turner a oferit un interviu pentru The Guardian, ocazia cu care a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a iubit în secret. La începutul lunii aprilie, Regina Rock’n’Roll-ului făcea mărturisirea-bombă a showbiz-ului internațional. Aceasta a recunoscut că a fost total îndrăgostită de Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones.

„Am avut întotdeauna o pasiune pentru Mick Jagger. Mi-a plăcut când am făcut turnee cu Rolling Stones”, a spus Tina Turner.

Tina Turner și soțul ei Ike au avut ocazia de a cânta în deschidere pentru Rolling Stones în anii 60, iar ulterior Tina și Mick au și lansat câteva piese împreună, precum „Honky Tonk Woman,” „Jumpin’ Jack Flash” say „It’s Only Rock ‘n’ Roll”.

După decesul Tinei, Mick Jagger a scris pe rețelele sociale: „Sunt atât de întristat de moartea minunatei mele prietene Tina Turner. Ea a fost cu adevărat o interpretă şi cântăreaţă enorm de talentată. Era o inspiraţie, caldă, amuzantă şi generoasă. M-a ajutat atât de mult când eram tânăr şi nu o voi uita niciodată”.

Cine moștenește avere Tinei Turner

De-a lungul vieţii, artista a adunat o avere considerabilă, firesc, ţinând cont de nivelul la care ajunsese. Averea netă a cântăreței este estimată la aproape 250 de milioane de dolari. Ultima achiziţie a cântăreţei a fost o casă de lux în Elveţia. Casa are 24.000 de metri pătrați şi a costat 72 de milioane de dolari. Suma va fi, cel mai probabil, moştenită de soţul ei, Erwin Bac, un muzician de origine germană.

Citește și: S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. Artista este sfâșiată de durere: „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme”