S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. Artista este sfâșiată de durere: „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme”

S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. Ronnie s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, în casa sa din San Fernando Valley, Los Angeles. Soția lui, Afida Turner, a confirmat vestea tristă a decesului soțului ei pe 9 decembrie.

13 dec. 2022, 19:25
S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. Artista este sfâșiată de durere: „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme”
S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner

S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner. El s-a bucurat de o carieră de muzician, cântând cu grupul Manufactured Funk, și a avut, de asemenea, un rol în filmul din 1993 What’s Love Got To Do With It, un film biografic despre mama sa.

Citește și: Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani

S-a aflat cauza morții fiului Tinei Turner

Un nou raport al biroului medicului legist din Los Angeles County a confirmat că Ronnie a murit din cauza unor complicații legate de cancerul de colon.

De asemenea, el suferea de boală cardiovasculară aterosclerotică, o afecțiune cardiacă legată de acumularea de plăci, potrivit Page Six. Tina a deplâns moartea fiului ei cu un tribut sfâșietor după aflarea veștii.

Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris ea pe Instagram. Ronnie a fost al doilea copil biologic al artistei de 83 de ani; ea l-a avut cu fostul soț Ike Turner, care a murit. Craig, fiul cel mare al Tinei, a murit prin sinucidere în 2018.

Ronnie s-a născut în 1960, în urma căsniciei dintre Tina Turner și muzicianul, Ike Turner. Cuplul s-a despărțit în 1976, după ce Tina l-a acuzat pe Ike că a bătut-o, bărbatul murind din cauza unei supradoze de droguri în 2007.

Fiul cântăreței legendare a jucat alături de mama lui în filmul biografic din 1993 What’s Love Got To Do With It, în care a care fost prezentată povestea vieții ei.

Pe lângă cariera sa de actor, Ronnie a lucrat și ca broker imobiliar în Los Angeles, dar a cochetat și cu muzica, mai ales că adesea cânta la chitară bas pentru trupa mamei sale.

El s-a confruntat anterior cu arestări legate de droguri și a fost arestat în august 1999 pentru posesie de cocaină, autoritățile americane susținând că vindea drogurile.

Ronnie Turner era căsătorit din 2007 cu artista franco-americană Afida Turner.