Iubiri ţinute la secret! Înainte de a se căsători cu Delia, soţul cântăreţei s-a iubit cu Andreea Marin

Omul de afaceri Răzvan Munteanu, actualmenmte soţul Deliei Matache, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu nimeni alta decât Andreea Marin. 

04 sept. 2016, 09:32
Iubiri ţinute la secret! Înainte de a se căsători cu Delia, soţul cântăreţei s-a iubit cu Andreea Marin

Povestea de amor dintre cei doi a fost una foarte discretă şi se pare că s-a consumat înainte ca Andreea Marin să formeze un cuplu cu Ştefan Bănică Junior. 

Se pare că „Zâna Surprizelor” și Răzvan Munteanu s-ar fi cunoscut în 2004, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Braşov. Pe atunci, soţul Deliei avea 27 de ani, cu 3 ani mai puţin decât Andreea Marin.

Relaţia lor, ţinută la secret pe cât posibil, a fost dată în vileag de prezentatorul tv Cristian Brancu, care spunea în urmă cu câţiva ani că i-a văzut pe cei doi amorezi la o petrecere organizată în casa din Snagov a unui prieten.

După căsătoria lui Răzvan Munteanu cu Delia Matache, idila acestuia cu Andreea Marin a revenit în prim-plan. Artista Delia s-a văzut astfel nevoită să lămurească unele aspecte.

Întrucât presa de la acea vreme specula că Delia nu ar fi fost la curent cu trecutul amoros al soţului ei, cântăreaţa a ţinut să demonteze aceste zvonuri declarând că singura relaţie serioasă a lui Răzvan Munteanu până la ea a fost cea pe care a avut-o cu Andreea.