Iubita concurentului mort de la Puterea Dragostei este devastată! Mesajul emoţionant transmis de aceasta

Iubita concurentului mort de la Puterea Dragostei a postat un mesaj emoționant la un an de la tragedia care a îndoliat fanii emisiunii. În urmă cu un an, la începutul lunii iunie, Panos Zarlas a murit chiar în ziua în care împlinea 28 de ani, într-un accident de motocicletă.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 10:08
Iubita concurentului mort de la Puterea Dragostei este devastată! Mesajul emoţionant transmis de aceasta

Panos Zarlas se afla pe motocicleta sa, când a pierdut controlul și s-a lovit de un parapete, iar faptul că nu purta cască a fost fatal pentru tânăr. Panos Zarlos venea din Pireu, iar potrivit anchetatorilor, decesul a survenit instantaneu, potrivit presei elene. Întreg momentul accidentului a fost surpins de camerele de supraveghere de pe stradă.

Citeşte şi: PUTEREA DRAGOSTEI 7 MARTIE 2020. Roxana este însărcinată? Primele imagini cu burtica

La un an de la moartea lui Panos Zarlos, Stella Meizeraki a postat un mesaj emoționant, alături de o fotografie în care apare alături de iubitul său de la Puterea dragostei.

„Un an fără tine Pano…Îmi amintesc totul ca ieri, când deodată ai fugit departe de noi… Ai o fost o persoană specială, care a trecut prin viața noastră atât de brusc, vei străluci mereu ca o stea, indiferent cât de departe ai fi. Zâmbetul tău a dat strălucire trecerii tale. Acum, tot cerul strălucește! Dumnezeu să te binecunvnteze și sa iti odihneasca sufletul! Vei avea întotdeuna un loc special în inima mea. Te iubesc!”, este mesajul postat de Stella Meizeraki la un an de la moartea lui Panos Zarlas.

Citeşte şi: Accident cumplit în Bucureşti. O persoană a fost rănită grav

Stella Meikeraki, alături de alți concurenți de la Puterea Dragostei Grecia, a fost și la slujba de pomenire la un an de la moartea lui Panos Zarlas, care a avut loc la Pireu. Stella, îmbrăcată toată în negru și extrem de tristă, le-a spus jurnaliștilor: „Este ceva ce timpul nu vindecă, așa cum spun unii. Păstrez amintirile frumoase. Îmi doresc să fie bine, acolo unde se află”.