Iubita lui Bănică jr., Lavinia Pârva, a izbucnit în lacrimi în direct. Emisiunea a fost întreruptă

Lavinia Pârva a plans in hohote intr-o emisiune TV! 

16 mart. 2014, 10:12
Iubita lui Bănică jr., Lavinia Pârva, a izbucnit în lacrimi în direct. Emisiunea a fost întreruptă

Acum e fericita, implinita pe plan profesional si personal, dar perioadele grele prin care a trecut au marcat-o profund si o fac si astazi sa lacrimeze. Invitata in emisiunea „Dincolo de aparente”, Lavinia Pirva si-a adus aminte, cu lacrimi in ochi, de perioada prin care a trecut atunci cand relatia cu Stefan Banica a fost facuta publica.

Lavinia Pârva lămureşte misterul sarcinii

Pentru a-si proteja mama, Lavinia nu i-a dat amanunte despre viata ei personala, iar din acest motiv nu a avut nici alinare din partea celei care i-a dat viata. Cand si-a amintit cat de mult ar fi avut nevoie de ajutorul ei, Lavinia a inceput sa planga in hohote, iar interviul a fost oprit pentru cateva minute, scrie cancan.ro.

„Am încercat să o protejez , să-i spun că totul e bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar acum sunt bine”, a spus ea printre lacrimi.

Cantareata a vorbit, de aceasta data cu ochii stralucind de fericire, si despre iubitul ei. Bruneta crede ca, in acest moment, Stefan Banica este cea mai buna alegere pe care o putea face, intre ei existand compatibilitate pe toate planurile.

„În momentul ăsta, cred că el este cel mai potrivit bărbat pentru mine. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale. Pentru că există compatibilitate între noi, chimie, înţelegere”, a mai spus artista.

Citeşte şi

Bat clopote de nuntă! Lavinia Pârva a primit verigheta de la Bănică jr.