Iubita lui Boureanu spune tot despre Ioana. „Este încă virgină”

Cristi Boureanu a ajuns pe mâna poliţiştilor şi este cercetat pentru violenţădupă ce şi-a agresat fiica, Ioana, în vârstă de 15 ani. Boureanu riscă să facă puşcărie, însă, indiferent de ce urmează să se i se întâmple, el luptă cu toate armele să o apere pe Ioana. Acesta crede că fiica lui este încă virgină şi vrea să o mute la un liceu din Constanţa pentru a o ţine departe de tentaţiile bucureştene.

14 sept. 2016, 07:55
Iubita lui Boureanu spune tot despre Ioana. „Este încă virgină”

Cristi Boureanu are probleme mari. Fetiţa pe care o creşte singur de la vârsta de 3 ani şi patru luni a declarat, luni seara, poliţiştilor de la Secţia 2 din Capitală, că tatăl său o bate, iar Boureanu s-a trezit cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Dezvăluiri ŞOC din scandalul dintre Cristi Boureanu şi fiica lui. „A consumat droguri, de toate”

Cristi Boureanu este indiferent la acuzaţii şi vrea să pună în aplicare planul doi pentru fiica rătăcită, despre care încă mai crede că e virgină.

Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu FOTO

„Ioana s-a sărutat pentru prima dată cu un băiat anul trecut, însă e virgină. Tatăl ei îşi doreşte ca fata să nu o ia pe căi greşite. Cristi se gândeşte să o mute la un liceu din Constanţa. Îi e frică să nu abandoneze şcoala. În ultimii ani, a avut note mici, de absenţe nu mai vorbesc, de-aia a şi fost dată afară de la primul liceu. Noroc cu Monica Tatoiu care a făcut meditaţii cu ea şi a adus-o de la media 4 la media 9 la matematică. Fata are un anturaj prost şi a ajuns să bea, să lipsească nopţile de-acasă, să se tatueze, deşi are doar 15 ani. Cristi, ca orice tată, îi vrea doar binele, însă ea nu înţelege. Face ping-pong şi cu el, şi cu mama ei” a declarat Laura Dincă (20 de ani), iubita lui Cristi Boureanu, pentru Click.