Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut. Ce spune actorul: „Am fost destul de neinformat”

Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut. Actorul a trăit momente intense în privința partenerei sale, care și-a reluat cea mai mare pasiune. Cei doi au împreună două fete, iar bruneta mai are un băiat dintr-o altă relație.

24 mai 2023, 11:27
Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut. Ce spune actorul: „Am fost destul de neinformat”
Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut

Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut. Actorul a mărturisit că a trăit emoții mari pentru iubita sa, care s-a aventurat pe culmile muntoase. Acesta a dezvăluit detalii impresionante despre escapada partenerei sale. Ana Pandeli nu este persoană publică și nici nu îi place să fie în lumina reflectoarelor.

Iubita lui Codin Maticiuc, pe munte la șase luni de când a născut

Ana Pandeli și-a reluat activitățile extreme pe care le desfășoară cu pasiune, deoarece acestea îi oferă energie și adrenalină în fiecare aventură. Codin Maticiuc a declarat că nu a fost informat în privința deciziei iubitei sale de a urca pe munte și că intenționa să scrie un articol despre aventurile extreme ale partenerei sale.

Recunosc că am fost destul de neinformat, ea a coborât de acolo în 16 ore, iar eu aveam intenția să scriu un articol, deoarece mi s-a părut o realizare impresionantă să evidențiez câteva cuvinte despre reușita acestei tinere, nici măcar nu menționez că este iubita mea„, a mărturisit actorul, la Antena Stars.

Citește și: Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc: „M-am oprit din numărat la 120”. Gina Pistol, cea mai pasională iubită

200.000 de euro pentru Spitalul Universitar de Urgență din București

Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că vrea să renoveze un bloc alimentar, mai exact cel din cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, de care depind mesele a peste 1.000 de pacienți, zi de zi.

200.000 de euro este suma necesară pentru renovarea blocului alimentar și face apel către populație, să doneze o sumă mică de bani, astfel sprijind proiectul umanitar pe care vrea să îl realizeze.

Ne apucăm aici de o renovare. Povestea e mai amplă, și mai simpatică. Oamenii ăștia fac de mâncare pentru pacienții lor în regim propriu, în propria lor bucătărie. 1.000 de pacienți pe zi ori 3 mese pe zi, înseamnă 3.000 de porții de mâncare pe zi. 

Ce trebuie să știți e că bucătăria lor a fost renovată acum 13 ani. Nu mai corespunde standardelor și prietenul meu, Horia Constantinescu, șeful ANPC a venit, nu de multă vreme, a făcut un control și a zis: Trebuie să vă închid bucătăria!”, a transmis Codin Maticiuc pe Instagram.