Iubita lui Cornel Galeş, decizie neaşteptată! Ce a ajuns să facă Viviana după moartea soţului Ilenei Ciuculete

Iubita a lui Cornel Galeş este nevoită să facă chetă printre prieteni pentru a strânge bani pentru repatriere şi înmormântare.

03 dec. 2019, 06:36
Iubita lui Cornel Galeş, decizie neaşteptată! Ce a ajuns să facă Viviana după moartea soţului Ilenei Ciuculete

Iuita lui Cornel Galeș, Viviana, se ocupă de procedurile de repatriere, cu toate că ei s-ar fi despărțit cu puțin timp înaintea tragediei, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Cornel Galeş. Adevărul despre accidentul mortal

Cu toate că se despărțise de Cornel Galeș înainte de tragicul accident, femeia și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, dar și organizarea înmormântării. Viviana s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a cadavrului.

Cornel Galeș a murit într-un teribil accident în Spania, în timp ce se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători 1 Decembrie. Corenl Galeș nu purta centură, impactul a fost extrem de puternic și astfel, s-ar fi produs pe loc decesul.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, sunt dezvăluirile care au apărut după decesul lui Galeș.