Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Cornel Galeş. Adevărul despre accidentul mortal

Cornel Galeș a murit, ieri, în Spania, într-un oraș de lângă Valencia, într-un accident de mașină care ridică tot felul de suspiciuni cu privire la cum s-a petrecut.

02 dec. 2019, 18:15

Fostul soț al Ileanei Ciuculete, a murit într-un accident de mașină, după decesul suferit de cântăreața de muzică populară, în martie 2017. Un prieten apropiat face însă mărturii incredibile care aruncă în aer cazul.

Apropiatul lui Cornel Galeș a decis să rupă tăcerea. Acesta a spus cu cine era Cornel în momentul accidentului, dar și un alt amănunt teribil. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Cornel Galeș petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, conform Antena Stars.

Şi Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș,  spune acum că împrejurările accidentului sunt cât se poate de tulburi. ”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, a spus şi Doina Belu.

Ultimele imagini cu Cornel Galeş în viaţă. Ce a apărut pe facebook

Ileana Ciuculete a murit cu aproximativ 2 ani în urmă, de o boală cruntă, Hepatita C. Cornel Galeș, fostul soţ al acesteia, a murit și el într-un accident de maşină, în Spania, acolo unde locuia cu iubita lui.