Iubita lui Cristiano Ronaldo face furori cu ultima imagine postată pe internet. Cum s-a pozat la sala de forţă FOTO

Georgina Rodriguez, 26 de ani, face senzaţie pe internet. Iubita lui Cristiano Ronaldo este foarte activă pe Instagram, unde își prezintă momente din viață.

01 iun. 2020, 08:35
Iubita lui Cristiano Ronaldo face furori cu ultima imagine postată pe internet. Cum s-a pozat la sala de forţă FOTO

Georgina Rodriguez a postat o imagine care a atras peste 1,5 milioane de like-uri. Iubita starului de la Juventus Torino se afla la sala de forță, în fața oglinzii, demonstrând cât este de flexibilă.

„Importanța de a fi tu însuți constă în acceptarea și recunoașterea de sine. Cu toții suntem înzestrați, așa că toți avem ceva de spus, împărtășit și învățat. Asta ne face unici și speciali!”, este mesajul scris de Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce avere are. Sute de milioane de euro şi o colecţie maşini de lux

Georgina Rodriguez are însă şi motive de supărare. Ea și mama portughezului, Dolores Aveiro, nu sunt deloc în relații bune. Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dat unfollow Georginei Rodriguez. Mai mult, potrivit presei portugheze, tensiunile ar fi atât de mari încât Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și copiii lor s-au mutat într-o altă casă, la 30 de kilometri distanță de mama fotbalistului.

Cristiano Ronaldo i-a dăruit mamei sale o super maşină de lux cu ocazia Zilei Mamei, care se sărbătoreşte în Portugalia

Dolores Aveiro a explicat că i-a dat unfollow „din greșeală” frumoasei iubite a fiului său: „După cum știți, contul meu de Instagram este folosit într-un mod superficial. Nu înțeleg cum se folosește. Dacă nu o mai urmăresc pe nora mea sau alte persoane, este doar din neglijență, pentru că am apăsat un buton fără să vreau. Nu mai inventați povești, nu mai întoarceți pe toate părțile totul. Acest text este scris de fata mea, nu știu să fac nici story-uri. Știu doar să public fotografii, să vă citesc comentariile și nu sunt cele mai frumoase. Sper că sunteți bine și fericiți”.