Iubita lui Culiță Sterp, clipe de groază după ce a născut. Mama Geta rupe tăcerea

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos, însă naşterea nu a fost una uşoară. Mama Geta a dezvăluit că iubita fiului ei a trăit clipe de coşmar, la scurt timp după ce a născut.

19 iun. 2021, 21:27
Iubita lui Culiță Sterp, clipe de groază după ce a născut. Mama Geta rupe tăcerea

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, e în culmea fericirii, după ce i-a dăruit cântăreţului un băieţel sănătos. Geta Guţiu, mama celebrului solist, a afirmat că viitoarea ei noră a avut parte de un moment mai puţin plăcut.

„Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineață am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar, săraca, la naștere a leșinat, chiar după naștere. Pentru că, nu știu, cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu…

Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, și natural. Pe timpul nostru nu se năștea prin cezariană”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă, conform Cancan.

Mama lui Culiţă Sterp a spus ce nume va purta nepoţelul ei

De asemenea, mama Geta a vorbit și despre numele pe care nepotul ei îl va purta. A mărturisit că nu poate fi divulgat prenumele pe care l-au ales Daniela şi Culiţă, însă a dat un indiciu c-ar fi vorba despre un nume din Vechiul Testament.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea.

Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M” și se termina cu „N”, a spus mama Geta.

Citeşte şi: Culiță Sterp și Daniela au ales numele pentru băiețelul lor. Concurentul din Survivor e în culmea fericirii!

În urmă cu două zile, iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a născut, pe cale naturală, un băieţel de 4 kg, care a primit nota maximă la naștere.

Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, condusă de un profesor doctor cu state vechi, potrivit Wowbiz.ro. Fără teamă de nimic, artistul nu și-a mai lăsat iubită singură nicio clipă de când s-a întors din Republica Dominicană.

Citeşte şi: Culiţă Sterp a devenit tată. Iubita lui, Daniela, a născut un băieţel de 4 kg