Culiţă Sterp a devenit tată. Iubita lui, Daniela, a născut un băieţel de 4 kg

Culiţă Sterp a devenit tată. Artistul este în culmea fericirii, după ce în urmă cu puţin timp, a venit pe lume primul lui copil. Iubita cântăreţului, Daniela Iliescu, a născut, pe cale naturală, un băieţel de 4 kg, care a primit nota maximă la naștere.

17 iun. 2021, 17:52
Culiţă Sterp a devenit tată. Iubita lui, Daniela, a născut un băieţel de 4 kg
Culiţă Sterp a devenit tată

Culiţă Sterp a devenit tată. Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, condusă de un profesor doctor cu state vechi, potrivit Wowbiz.ro. Fără teamă de nimic, artistul nu și-a mai lăsat iubită singură nicio clipă de când s-a întors din Republica Dominicană.

Culiţă Sterp a devenit tată

Tânăra a avut tăria să își poarte singură de grijă pe perioada dificilă a sarcinii. Tatăl copilului, Culiță, a făcut spectacol timp de aproape şase luni, departe de țară, tocmai în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Când știa că se apropie sorocul și iubita lui, Daniela, urma să nască, Culiţă nu a mai putut rezista departe de casă, așa că și-a cerut eliminarea din competiția Survivor.

Citeşte şi: Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure

Culiță Sterp, dezvăluiri terifiante despre accident

Culiță Sterp

a făcut mărturisiri cutremurătoare despre un accident de mașină în care a fost implicat alături de frații săi și care ar fi putut avea  consecințe tragice. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit în cadrul unui vlog despre un accident din 2012, când a adormit la volanul mașinii pe care o conducea, în timp ce se întorcea de la mare.

Artistul a făcut câteva dezvăluiri despre această experiență dificilă din viața lui, în cadrul unei emisiuni TV: „Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare.

Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”.