„Nora” lui Sile Cămătaru, implicată într-un accident. Tânăra a urcat băută la volan şi a făcut praf Mercedes-ul

"Nora" lui Sile Cămătaru a fost implicată într-un accident. Giorgiana Iordache a fost acuzată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

11 apr. 2022, 14:15
„Nora” lui Sile Cămătaru, implicată într-un accident. Tânăra a urcat băută la volan şi a făcut praf Mercedes-ul
"Nora" lui Sile Cămătaru, implicată într-un accident.

„Nora” lui Sile Cămătaru,, implicată într-un accident. La finalul săptămânii trecute, Giorgiana Iordache a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, după ce a condus un vehicul sub influența băuturilor alcoolice şi a distrus un bolid marca Mercedes.

Acum, urmează ca magistrații să asculte ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz, potrivit Bzi.ro.

„Nora” lui Sile Cămătaru, implicată într-un accident

În urmă cu aproape doi ani, Giorgiana Iordache, iubita lui Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a petrecut la o nuntă, a urcat băută la volan şi a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro.

Oamenii legii au arătat că rezultatul a fost de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. Giulia a relatat că venise atunci la Iași împreună cu Dani Balint pentru a participa la nunta surorii lui Vandam Constantin. Acolo, tânăra ar fi consumat o cantitate destul de mare de alcool.

Citeşte şi: O nouă lovitură pentru Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Decizie definitivă a instanţei

Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra s-ar fi supărat pe iubitul ei la petrecere și ar fi plecat nervoasă. Ea nu ar fi ținut cont că a consumat alcool și a urcat la volanul unui bolid marca Mercedes.

Anchetatorii spun că Giorgiana Iordache ar fi trecut de intersecție, ar fi sărit cu bolidul Mercedes peste o rigolă, ar fi trecut pe sub o conductă de gaz și s-ar fi oprit după ce a distrus un gard. Bolidul pe care îl conducea Giulia valorează peste 100.000 de euro. Autoturismul a fost serios avariat în urma impactului.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au spus atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.