Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte. În nici două luni a încasat 2.500 de euro FOTO

Dorian Popa, 33 de ani, face bani frumoși din muzică și din YouTube, iar afacerile în domeniul imobiliar îi merg de minune. Artistul a locuit până acum câțiva ani într-o garsonieră din Sectorul 3 din București, pe care acum a scos-o la închiriat în regim hotelier.

14 iul. 2022, 08:22

Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte. Situată în București, în Sectorul 3, cu o mărime de 37 de metri pătrați, garsoniera este potrivită fie pentru o singură persoană, fie pentru un cuplu. Dorian Popa nu a fost zgârcit atunci când a amenjat spațiul, iar rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor. Până acum, garsoniera „a produs”  2.500 de euro într-o lună și câteva zile!

Mircea Badea îl face praf pe Dorian Popa: „Are 7 cuvinte pe care le folosește și face mulți bani. Asta este tot. Genial!”

„Au venit deja 15 clienți, fraților. Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur”, a spus Dorian Popa pe YouTube. Garsoniera a fost de curând renovată, are un design modern în negru, alb și gri. Este puternic luminată și asortată, la fel și bucătăria, dar și baia. Locuința are în total 37 de mp și e situală la aproximativ 3 kilometri de centrul Bucureștiului, scrie pe site-ul de închirieri.

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Dorian Popa construiește un cartier de vile în Domnești şi a oferit detalii despre planurile sale în domeniul imobiliar. „Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roșu, urmează să punem acoperișul și termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii și să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuță ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, spunea acum ceva vreme Dorian Popa.