Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis. Avea numai 28 de ani

Jim Carrey (53 de ani) trece prin clipe îngrozitoare după ce iubita lui, în vârstă de numai 28 de ani, și-a pus capăt zilelor. Cadavrul tinerei femei a fost găsit luni noapte (28 septembrie) la o locuință din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

29 sept. 2015, 15:48
Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis. Avea numai 28 de ani

Surse din domeniul legii spun că iubita lui Jim, Cathriona White, ar fi decedat în urma unei supradoze. Pastilele cauzatoare de moarte au fost găsite lângă corpul ei neînsuflețit. Femeia ar fi fost găsită de două dintre prietenele ei, care au apelat, ulterior, serviciul de urgențe, potrivit tmz.com.

Cathriona White ar fi lăsat și un mesaj pentru Jim Carrey, referitor la despărțirea lor recentă, de la 24 septembrie: „Ieșind de pe Twitter ( o rețea socială, n.r.), sper că am fost o lumină celui mai apropiat și celui mai drag (Jim Carrey, n.r.)”, a scris tânăra.

Jim Carrey și Cathriona White s-au cunoscut în anul 2012. Cei doi au avut o relație de numai câteva luni, după care s-au despărțit. Anul acesta, în luna mai, aceștia și-au reluat relația și, după cum se pare, la 24 septembrie ar fi avut o nouă ceartă.