Iubita lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accident, a făcut un gest șocant pe rețelele de socializare

Mădălin Păduran, în vârstă de doar 23 de ani a sfârșit tragic după ce mașina lui s-a izbit de un copac, iar acul kilometrajului s-a blocat la 200 km/h. Mădălin Pădura gonea după o altă mașină în care s-ar fi aflat presupusul amant al iubitei sale.

16 apr. 2024, 11:56
Iubita lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accident, a făcut un gest șocant pe rețelele de socializare

Tânărul în vârstă de 23 de ani din Olt a sfârșit groaznic, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Înainte să-și piardă viața, Mădălin Păduran ar fi gonit după o altă mașină în care s-ar fi aflat presupusul amant al iubitei sale. El trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Narcisa de mai bine de doi ani, iar băiatul ar fi avut planuri mari de viitor. Totul s-a năruit, însă, când acesta ar fi aflat că iubita lui îl înșală, moment în care s-ar fi urcat la volanul mașinii sale și ar fi plecat după presupusul amant. Din păcate, cursa în care s-a aventurat i-a adus sfârșitul, căci autoturismul cu care circula cu viteză pe străzile din Deveselu s-a izbit de un copac.

Cazul lui Mădălin a devenit viral, iar pe rețelele de socializare a apărut o conversație dintre iubita lui și o altă persoană, care o anunța că Mădălin a murit, trimițându-i una dintre postările de pe social media, cu privire la decesul acestuia. Textul era însoțit de un mesaj.

„Nu mai zic nimic…”, a spus persoana care i-a trimis postarea Narcisei. Iubita lui Mădălin a răspuns imediat, însă mesajul trimis de ea a fost unul șocant. Fără să pară afectată de ceea ce s-a întâmplat, Narcisa a lăsat un răspuns scurt: „Nici eu”. Atunci, persoana care a inițiat discuția s-a revoltat și a acuzat-o pe Narcisa că ar fi vinovată pentru decesul lui Mădălin: „Păi la ce ai făcut nici nu mai ai ce să zici. Îți pare și ție măcar rău?”, a comentat aceasta.

Citește și: Andrei, un băiat de 14 ani și-a recăpătat vederea după cinci ani de întuneric. Adolescentul rămăsese orb din cauza unei tumori

Ce gest a făcut iubita lui Mădălin la înmormântarea acestuia

Tânăra a fost prezentă la înmormântarea lui Mădălin, cu toate că lumea a acuzat-o că ea este de vină pentru moartea acestuia, înșelându-l cu o altă persoană.

La scurt timp după decesul acestuia, Narcisa a cerut donații pentru înmormântare, care urmau să fie transferate în contul bancar al mamei sale.

Părinții tânărului nu au știut nimic despre asta și nici nu și-au dat consimțământul.

În plus, în ziua înmormântării, Narcisa s-a îmbrăcat în alb și a turnat apă în fața și în spatele dricului în care se afla trupul neînsuflețit al lui Mădălin. Tânăra ar fi respectat o tradiție locală, numită „mireasa la apă”, care se practică atunci când cineva moare necăsătorit.

Citește și: Serghei Mizil, mesaj dureros după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine…”