Serghei Mizil, mesaj dureros după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine…”

Costel Corduneanu a murit la 54 de ani și a lăsat în urma lui o familie superbă și îndurerată. Ex-luptătorul, considerat unul dintre cei mai mari interlopi ai României, a murit luni la spitalul din Iași.

16 apr. 2024, 08:35
Serghei Mizil, mesaj dureros după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine…”

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, a murit luni a murit pe masa de operație la spitalul de Urgență din Iași. Era considerat unul dintre cei mai importanți lideri interlopi din zona Moldovei.

Serghei Mizil a reacționat după moartea lui Costel Corduneanu. Omul de afaceri a publicat pe social media un mesaj prin care transmite că este o zi tristă. El a menționat că și-a pierdut un prieten bun care avea un mare caracter.

Citește și: Ce a spus Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu, interlopul care a murit la 54 de ani. Cei doi au participat împreună la două Olimpiade

Costel Corduneanu fusese internat mai multe săptămâni într-un spital din Tg. Mureş, după o intervenţie chirurgicală la cord. Făcuse o hemoragie internă și a fost la un pas de moarte. Atunci medicii au reușit să-l salveze.

Cine a fost Costel Corduneanu

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

În 1996, la Jocurile Olimpice de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Citește și: Detalii neștiute din viața personală a lui Costel Corduneanu. Cine era soția celebrului interlop. Cei doi abia făcuseră nunta cu un an în urmă