Iubita lui Pistorius s-a îndreptat zâmbind spre moarte. ULTIMELE IMAGINI cu Reeva în viaţă

În timp ce campionul paralimpic Oscar Pistorius aşteaptă începerea procesului în care este acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, presa continuă să publice noi şi noi detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 13:53

Reeva Steenkamp s-a îndreptat spre moarte cu un zâmbet larg, care făcea ca fericirea să i se citească pe chip. Aşa a intrat frumoasa blondă în luxosul complex în care locuia iubitul ei, Oscar Pistorius, iar imaginea, ultima care o arată în viaţă, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Cu câteva ore înainte să fie ucisă, Reeva nici nu ştia ce o aşteaptă dincolo de zidurile casei lui Pistorius. Ea a ajuns la locuinţa sportivului cu maşina ei Mini şi se aştepta să petreacă clipe minunate alături de Oscar, de Ziua Îndrăgostiţilor. După 10 minute a sosit acasă şi Pistorius, cu o altă maşină, dar camera nu i-a putut surprinde expresia feţei.

Înregistrarea de circa 30 de secunde a fost difuzată, duminică seară, de postul public de televiziune din Africa de Sud.

Potrivit datelor obţinute de anchetatori, la scurt timp după ce Oscar şi Reeva au intrat în casă, ei au început să se certe atât de tare, încât zgomotul a răzbit până la vecini. În zorii zilei de 14 februarie, Pistorius ar fi scos arma pe care o avea în casă şi ar fi împuşcat-o pe iubita lui în cap, în şold şi în braţ, în timp ce aceasta se ascundea în baie.

Oscar Pistorius este acuzat de crimă cu premeditare, dar el susţine că totul a fost un accident şi că a împuşcat-o pe Reeva crezând că este un intrus.

Reeva se simţea „prizoniera” lui Pistorius

Deşi ultimele imagini cu Reeva Steenkamp în viaţă o arată voioasă şi afişând un zâmbet larg, fostul ei coleg de apartament, Cyril Myers, povesteşte că ea se simţea „prizoniera” lui Pistorius la începutul relaţiei: „Au mers împreună la o gală sportivă şi după aceea nu mai voia să o lase în pace. Îi telefona de nenumărate ori, era agasant şi cu toane. Ea mi-a spus că se simţea încolţită, că se simţea prizonieră şi atunci am stat eu de vorbă cu el şi i-am zis să o ia mai uşor. A fost de acord, dar expresia de pe faţa lui spunea altceva. Relaţia lor a devenit apoi una stabilă, iar ea stătea mai mult la el acasă. Când am întrebat-o despre stările lui schimbătoare, Reeva nu mi-a mai răspuns„.

În seara dinainte ca Reeva Steenkamp să fie ucisă, modelul i-a trimis prietenului ei Cyril un SMS prin care l-a anunţat că, deşi nu plănuise să petreacă noaptea acasă la Pistorius, se făcuse prea târziu pentru a mai pleca.