Iubita lui Radu Mazăre ajunge în România. Când va avea loc căsătoria fostului primar al Constanţei

Astăzi ajunge în ţară Roxana, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre. Se fac ultimele pregătiri pentru cununia ce va avea loc în spatele gratiilor, iar pentru prima dată de când a fost extrădat, fostul edil se va vedea cu iubita sa care va merge sa îl viziteze la penitenciar.

RomaniaTV.net
26 iun. 2019, 09:42
Iubita lui Radu Mazăre ajunge în România. Când va avea loc căsătoria fostului primar al Constanţei

Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat, recent, cererea lui Radu Mazăre de a se căsători în pușcărie. Ziua și ora la care va fi oficiată căsătoria de către un ofițer de stare civilă urmează să fie comunicată penitenciarului de Primăria Sectorului 5. Avocata fostului edil al Constanţei a mers marţi să depună toate actele la starea civilă din Sectorul 5 însă nu a rezolvat nimic pentru că solicitarea pentru căsătorie trebuie depusă de viitorii miri sau de către unul dintre aceştia, în acest caz doar Roxana poate depune cererea de căsătorie. 

„A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a spus primarul Daniel Florea, la DCNews.

De pregătirile pentru nuntă se ocupă Mihai, fratele lui Radu Mazăre.

Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (…) N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate„, a mărturisit mama lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar, are de ispăşit o pedeapsa de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje în Constanţa. În prezent, Radu Mazăre este încarcerat la Penitenciarul Rahova.