Iubita motociclistului face dezvaluiri şocante despre noaptea când a pierdut tot

A trecut o saptamana de la inmormantarea lui Adi, tanarul de 25 de ani, spulberat de un motociclist in comuna Ghermanesti. Iubita acestuia, Elena, a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro, despre cele petrecute in acea noapte.

RomaniaTV.net
15 sept. 2014, 22:54
Iubita motociclistului face dezvaluiri şocante despre noaptea când a pierdut tot

 „A vrut sa mergem sa ne vedem cu un prieten al lui. Mi-a spus ca nu stam mult, ca la 1:00 noaptea plecam acasa. Acolo se aflau multe persoane, dar nu a existat nicio cursa. Adi si cativa baieti se aflau pe marginea carosabilului, stateau de vorba si atat, nimic altceva. Am ajuns acolo si, initial, Adi mi-a spus sa ies si eu din masina. Mai apoi s-a razgandit si m-a rugat sa raman pentru ca era foarte frig. Dupa doar cateva minute s-a auzit o bubuitura groaznica si multa zarva. Am fugit catre el, am vazut ca era intins pe jos, am inceput sa tip si sa ma apropii, dar la un moment dat am fost oprita de un amic, care nu m-a lasat sa ma duc langa el. Il strigam si nu imi raspundea. Mi-am chemat mai apoi parintii, pe ai lui Adi, a ajuns si un prieten apropiat. Tot speram sa vina Salvarea mai repede, speram sa fie doar ranit, sa imi spuna ca este in viata si ca o sa se faca bine. 

 Nu l-am vazut nicio clipa pe motociclist. Cred ca am constientizat ca nu mai este in clipa in care sicriul a ajuns la el acasa, acolo unde il asteptam. Am simtit ca imi iese sufletul din mine, ca nu mai pot respira.



L-am iubit atat de multe pe Adi incat m-am intrebat in repetate randuri ce as face daca el nu ar mai fi. Nu suportam ideea, ma gandeam la el si il puneam mai presus de orice. Pentru mine, el era o parte din mine, era familia mea. Acum imi dau seama ca aveam ca un fel de premonitii”, a povestit Elena pentru  CANCAN.ro.

Citeşte şi Un motociclist de 23 de ani, fără permis, a murit în timp ce era urmărit de poliţişti VIDEO