Iubiţi de public şi cu buzunarele doldora de bani. Topul celor mai bine plătiţi cântăreţi din România

Cântăreţii care au câştigat cei mai mulţi bani anul trecut, au reuşit să strângă împreună, numai din concerte, aproape 4 milioane de euro. Descoperă topul cântăreţilor din România după încasările pe care le-au avut anul trecut

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 14:53
Iubiţi de public şi cu buzunarele doldora de bani. Topul celor mai bine plătiţi cântăreţi din România

Băieţii de la Voltaj au reuşit să strângă 400.000 de euro în 2017 din concerte. Deşi nu au avut parte de la fel de multă publicitate ca alţi colegi de breaslă, băieţii au mizat pe seriozitate şi perseverenţă, atuuri care i-au plasat în topul celor mai bine plătiţi artişti, potrivit Libertatea.ro

Delia a reuşit să strângă 300.000 de euro din concerte, în condiţiile în care artista percepe un tarif de aproape 10.000 de euro pe concert. Aproape la fel cât Delia a câştigat şi Andra. Artista e remunerată cu 7.000 de euro pe concert. La fel a câştigat şi Lidia Buble: tot 300.000 de euro.

Citeşte şi Cât încasează cei mai apreciaţi artişti din România la un singur concert

Pe locul 3 în topul câştigurilor se află băieţii de la Carla’s Dreams, care au reuşit să strângă 250.000 de euro din concerte. Cot la cot cu ei sunt Loredana şi Ştefan Bănică.

Citeşte şi Motivul INCREDIBIL pentru care Carla’s Dreams poartă MASCĂ în public. Cine ar fi crezut?

Si băieţii de la Holograf au adunat tot 250.000 euro, 50.000 de euro de căciulă, dacă au împărţit frăţeşte banii.

Pe locul 4 îi avem la egalitate pe Smiley şi Fuego. Cei doi artişti au strâns fiecare câte 200.000 de euro.

Să nu uităm că mulţi dintre artişti sunt implicaţi şi în alte proiecte pe lângă cântări, astfel că sumele câştigate din concerte sunt doar o parte din veniturile lor.