Iubiţii PENALI ai vedetelor din România: Ce femei celebre s-au îndrăgostit de INFRACTORI GALERIE FOTO

Ele au câştigat admiraţia publicului, ei - mandate de arestare. Este vorba despre soţii sau iubiţii mai multor vedete din România care au ajuns în spatele gratiilor, printre ele numărându-se: Sanda Ladoşi, Bianca Brad sau creatoarea de modă Maria Marinescu, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
06 oct. 2013, 11:45

Ştefan Tache, soţul Sandei Ladoşi, a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală. El nu este la prima abatere, pentru că numele său a apărut şi în celebrul dosar al Bancherilor, unde se mai adaugă şi acuzaţia de spălare de bani. Soţul Sandei Ladoşi s-a predat după ce tribunalul a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Printr-o experienţă similară a trecut şi Bianca Brad. Logodnicul ei, Aurel Frăţilă, a fost arestat şi extrădat în SUA pentru că ar fi vândut ilegal echipamente militare către Iran. Acesta a fost încarcerat într-o închisoare din San Diego.

Nici Gabriela de la Cheeky Girls nu a avut mai mult succes când şi-a găsit jumătatea. Iubitul său, un cunoscut afacerist bihorean, a primit mandat de arestare preventivă pentru o fraudă fiscală de aproape 7 milioane de lei.

Şi cunoscuta creatoare de modă Maria Marinescu a trăit clipe de coşmar atunci când a aflat că soţul său, Frank Colin, a fost reţinut de poliţia din Franţa într-un dosar privind un transport ilegal de 700 de kg de cocaină.